fbpx
Dit is dus 315cm en ik ben 193cm, klopt, dat is best groot! 😉

Hoi, Gerbrand hier, en ik wil je graag vertellen welke opties er zijn voor beachflags, en eigenlijk is het vrij simpel;
Maat 65x315cm met de grondplug, meest verkochte maat, maar waarom?

Voor de beachflags zijn er eigenlijk 3 maten, 240 hoog, 315 en 400cm hoog, en dan is de 240 veelal te “iel”, te klein en te smal en de 400cm die eigenlijk 430 cm is veel te groot en gaat iedereen (9 van de 10) voor de middenmaat van 315cm.

De 315cm is qua breedte ook goed, 65cm en zelfs een optie met 80cm, de eerste wordt ook hier het meest gekozen, deze is het beste in verhouding en staat gewoon altijd goed,

Opties: grondplug (voor gras, zand, modder etc, meest gekozen), grondpen (tussen tegels) , standaard (binnen standaard, in te klappen, icm waterzak), waterzak, parasolvoet (binnen en buiten, te vullen met water of zand), rotator (voor in de parasolhouder, nou kan ie draaien) en voetplaat, (platte plaat voor eigenlijk binnen gebruik)

En dan nog de keuze voor materiaal FLAG of Longlife, als je het mij vraagt? Ga voor FLAG, mooiere uitstraling, afgewerkt en betere opdruk!

Kom je eruit? Anders even bellen naar 0519 222600 of mailen naar info@company7.nl, alle info via https://company7.nl/product/beachflags/

Tot zover, fijne dag

Gerbrand

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday