fbpx

Company7 - de Reclamemakers bestaat sinds 2001 uit een klein team van specialisten op het gebied van PRINT producten.

Welkom op onze website Company7.nl, waar je meer dan 400 producten vindt die je online kunt configureren en op maat kunt bestellen.

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Dokkum, kun je op werkdagen tot 21:30 uur bij ons bestellen, met een levering binnen 24 uur, ook op zaterdag, in geheel Nederland en Belgie!

Met meer dan 1200 beoordelingen, gemiddeld een 9 (via de Feedback Company), zijn we trots op het geleverde werk en de positieve reacties die daarop volgen.

Deze hoge waardering krijg je niet niet zomaar;
We blinken uit in "service", "reactiesnelheid" en de "snelheid van levering". 

Ook op het gebied van "klantvriendelijkheid" scoren we hoog. Mocht er toch iets misgaan, dan zorgen we voor een oplossing die jou past!

En dan onze producten: 
Naast scherpe prijzen zijn we vaak ook nog de goedkoopste, zonder in te leveren op kwaliteit.  Al onze producten worden gedrukt met UV-bestendige inkten door hoogwaardige printers.

Vragen, offerte aanvraag?

Uiteraard ben je altijd welkom bij Company7. Loop je vast, heb je vragen of twijfel je over een bestand? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Voor al je vragen, opmerkingen of offerte aanvragen kun je me bellen (0519 222 600) of  mailen via info@company7.nl of via WhatsApp (click)
 • ADRES: Hogedijken 2a, 9101WV Dokkum, Friesland
 • TEL: 0519 222600
 • EMAIL: info@company7.nl
 • Aanwezig: Werkdagen / 8:00 - 17:00

KvK: 01088040 - Btw: NL001425275B72 - Bank: NL92 RABO 0144 7973 80

Heb je een vraag of wil je samples ontvangen? Offerte aanvraag doen?

Vul dan onderstaand formulier in en we reageren zo snel mogelijk, o'ja, als je samples wil ontvangen hebben we wel je adres gegevens nodig 😉 en ja, ze zijn gratis!

  Over Company7 de Reclamemakers uit Dokkum

  • Vragen kan ook via de mail, telefoon, App (088 770 6 770) of Chat
  • Altijd vaste contactpersoon
  • Reactie altijd binnen een paar uur of sneller
  • Kennis van reclame(materiaal) sinds 2001
  • Eigen bezorgdiensten door geheel Nederland en België
  • Online bestandscontrole maar ook gewoon via de mail of deze pagina
  • Meer dan 1200 positieve beoordelingen via "Feedback Company"
  • Alle materialen zijn als samples gratis per post te bestellen
  • Geen telefonische keuzemenu maar zsm iemand "aan de lijn"
  • Vertrouwd bedrijf uit Friesland!

  Via onze webshop raak je bekend met Company7.nl maar we willen graag dat je klant blijft!

  Even bellen, hoe zat het ook al weer?

  Voor veel bedrijven en marketing afdelingen zijn we een verlengstuk als het gaat om keuzes reclamemateriaal of juist het meedenken welk reclamemateriaal geschikt is en welke uiteraard niet.

  We kunnen met onze kennis je helpen om de juiste reclame beslissing te maken, dat scheelt jou een hoop (online) gezoek en tijd. Door kennis van zaken, meer dan 20 jaar ervaring in verkoop van reclamemateriaal onderscheiden wij ons van andere aanbieders die deze toegevoegde ervaring veelal missen.

  Jij profiteert maximaal van onze werkwijze

  Omdat onze insteek is dat wij een langere relatie willen opbouwen met een klant betekent dit natuurlijk ook dat wij tot het uiterste gaan zodat jij tevreden bent met datgene wat je besteld,...

  Dat klinkt heel logisch maar uit ervaring weten we dat dat niet altijd zo gaat, vooral als levertijden niet worden gehaald, transport schade ontstaat etc.

  We leveren de juiste service, houden contact (ook na verkoop) en zorgen voor een perfect product zodat je de volgende keer zeker weer bij ons gaat bestellen!

  Wij werken voor bedrijven en overheden en meer

  Klanten waar we veel voor werken; Bauhaus, BouwApp, ParkBee, Total Nederland, Ministerie van Defensie, Universiteiten en scholen, overheden en veel midden en kleinbedrijven. Maar ook fotografen die fotopanelen bestellen weten ons te vinden en particulieren die bijvoorbeeld verjaardagsspandoeken bestellen hebben we regelmatig "over de vloer".

  Wij willen je graag ontzorgen, zorgen dat het geregeld wordt en met het juiste service en levering zodat jij weer door kunt gaan met je werk.

  × Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday