fbpx

Verschil tussen een Pop up led frame en een PixLip Go Frame?

Pop up led frame
Pop up led frame

Verschil tussen een Pop up led frame en een PixLip Go Frame?

Omdat ik de vraag steeds vaker krijg besteed ik er maar even een artikeltje over en de vraag is, wat moet ik kiezen, wat zijn de verschillen tussen een Pop up led frame en een Pixlip Go Frame?

Ze lijken sprekend op elkaar en qua opdruk en doeksoort zijn ze ook gelijk m.a.w. het doek wat wordt gebruikt is "Samba" doek, wordt full colour geprint en op dezelfde manier afgewerkt, geen verschil dus.

Verschil 1, enkelzijdig en dubbelzijdig?
Pop up led frame heeft 1 doek, de achterkant van het frame is een witte plaat, Pixlip Go Frame heeft 2 doeken, voor en achterkant, deze kun je ook met 2 verschillende prints uitvoeren m.a.w. de pop up led is enkelzijdig en de pix lip go frame is dubbelzijdig.

Verschil 2, "Beurswaardig"
Beide frames worden gebruikt voor op een beurs en beide worden geleverd met een draagtas. Beide zijn makkelijk op te bouwen en beide staan stabiel op de vloer, verschil? Ja, toch wel, de Pix Lip Go Frame is echt gemaakt voor beurzen, de onderdelen zijn robuust, sterker en het frame zet je toch makkelijker in elkaar.

Pixlip Go Frame
Pixlip Go Frame

Verschil 3, uiterlijk
Smaken verschillen uiteraard maar een Pop up led frame ziet er toch wat verfijnder uit, meer stylish, aluminium en geen gerecycled plastic, dat maakt hem toch wat meer chique dan de Pix Lip Go Frame

Verschil 4, De Prijs!
Duidelijke winnaar wat betreft de prijs: Pop Up Led Frame, het scheelt bijna de helft..

Opssoming
Zoek je een frame met verlicht doek, enkelzijdig en verfijnd: Pop Up Led Frame
Zoek je een frame met verlichte doeken, voor en achterzijde en robuust: Pix Lip Go Frame

Zijn er vragen? Mail me dan via info@company7.nl of bel anders even 0519 222 600  

Hoor het graag, Gerbrand

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday