fbpx

Van klankkast tot rustige vergaderruimte

Akoestische fotopanelenVan klankkast tot rustige vergaderruimte

Soms zit je in een restaurant, bedrijfskantine of ben je maandagochtend aangeschoven in een vergaderruimte waar je begint te overleggen met soms niet verstaanbare collega's, en waarom?

De ruimte waarin je je begeeft is hard, galmt en je moet moeite doen om jezelf verstaanbaar te maken en om naar iemand te luisteren is helemaal een opgave 😉

Dit was ook het geval bij Vleesbedrijf Weidenaar in Dokkum, de kantine was nogal hard qua klank, harde materialen zorgen voor harde klanken en dus werden we gebeld door Lieuwe Weidenaar, kan dit ook anders?

Ja, jazeker, dat kan anders!

 

Akoestische panelen: eindelijk rust bij Vleesbedrijf Weidenaar!

Vleesbedrijf Weidenaar in Dokkum heeft vorig jaar een prachtige metamorfose ondergaan, zowel in de nieuwbouw als in de verbouw van het bedrijfspand. Echter, ondanks de fraaie renovatie was er één probleem: galm.

"Het is een prachtig pand geworden," aldus Lieuwe Weidenaar, "maar die galm, die echo, die harde klanken..." Vergaderen of overleggen in de kantine was haast onmogelijk.

Op zoek naar een mooie én effectieve oplossing

Lieuwe Weidenaar ging op zoek naar een oplossing die niet alleen de galm zou verminderen, maar ook de uitstraling van het pand zou versterken. Hij koos voor 7 akoestische fotopanelen van maximaal formaat (160x230cm) 

De panelen bleken een groot succes: ondanks dat de kantine meer dan 100m2 groot is, is er nu "eindelijk weer rust in de tent". De panelen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de moderne en professionele uitstraling van het bedrijfspand.

Een snelle en eenvoudige oplossing

De panelen werden binnen 5 werkdagen kant-en-klaar geleverd. De montage was eenvoudig en kon door Weidenaar zelf worden uitgevoerd.

Ook voor jouw ruimtes?

Last van galm, echo of harde geluiden in jouw ruimtes? Wij bieden oplossingen op maat voor ieder probleem. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en ervaar ook de voordelen van akoestische panelen!

Wil je ook een GRATIS advies op maat?

Neem dan contact op, of mail alvast foto's van de situatie, ruimte waar het om gaat, hoor het graag!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday