fbpx

Fotobehang

 

Fotobehang

Met fotobehang maak je een wand helemaal als nieuw. Er is voor ieder project een oplossing. Ontwerp eigen fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien.

  • 5 Populaire materialen naadloos behang
  • Super grote formaten (4,96 x 20 m) uit één deel mogelijk
  • Geen naden dus sluit je print altijd goed aan!
  • Brandvertragend, dus geschikt voor openbare gebouwen
  • Bestel direct mee: behanglijm en andere handige accessoires

Fotobehang

Naadloos

Voorzie iedere wand van een unieke uitstraling. Voorbeelden zijn showrooms, kantoorruimtes of beursstands. Laat je creativiteit erop los en laat de wanden spreken.

Brandvertragend fotobehang

Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken brandvertragen en zijn dankzij de brandcertificering erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

MultiTexPro

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van MultiTexPro een innovatie waarmee jij je onderscheid van concurrenten die traditionele wandbekleding verkopen. Oneffenheden tot 4 mm op de muur werkt MultiTexPro feilloos weg. Natuurlijk ook helemaal in de unieke stijl van jouw klant met eigen print, patroon of foto.

WalltexPro

De exclusieve WalltexPro® is de nieuwe standaard in wandbekleding. Deze heavy duty wandbekleding en is geurloos, PVC-vrij en kras- en stootvast. Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet, waardoor het erg geschikt is voor ruimtes met veel daglicht.

Alternatieven voor naadloos fotobehang

Je kunt ook stroken behang kopen. Kies hierbij uit vijf verschillende soorten om iedere wand van een uniek behang te voorzien. Andere alternatieven voor behang zijn onze muurstickers. Daarnaast kun je met Gekkotex ook een p(l)akkende boodschap creëren.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday