Outdoor Frames: Welke kies je voor jouw reclamedoeleinden?

Outdoor Frames: Welke kies je voor jouw reclamedoeleinden?

Van imposante gevelreclame tot een opvallend spandoekframe midden in een uitgestrekt weiland: het seizoen voor outdoor frames is weer aangebroken. Bij Company7.nl heb je de keuze uit een scala aan outdoor frames om jouw boodschap krachtig over te brengen. Maar hoe maak je de juiste keuze? Dat ontdek je in dit artikel.

Outdoor Frames

De Voordelen van Onze Outdoor Frames Hoewel onze selectie van vier outdoor frames elk unieke eigenschappen heeft, delen ze ook enkele belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de essentiële voordelen van onze outdoor frames voor je samengevat:

✅ Bestand tegen weersinvloeden en ontworpen voor buitengebruik. Slecht weer vormt geen enkel probleem.

✅ Keuze tussen complete sets (inclusief doek) of alleen het frame. Heb je enkel een nieuw doek nodig? Dat is uiteraard ook mogelijk.

✅ Eenvoudig te vervangen doeken, waardoor je het frame herhaaldelijk kunt gebruiken zonder extra investeringen.

✅ Breid je bestelling eenvoudig uit met bijpassende accessoires om je set compleet te maken.

Het Maken van de Juiste Keuze De uitstraling die je wenst te bereiken en het gewenste materiaal voor je project spelen een cruciale rol bij het kiezen van het juiste frame. Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

Het Outdoor Klopframe

Dit type frame maakt gebruik van een strip om het doek strak in het frame te spannen, zonder gebruik van ringen en spanners. De strip is beschikbaar in wit, zilver en zwart, waardoor het goed aansluit bij je ontwerp. Het aluminium outdoor klopframe is verkrijgbaar in zilver en zwart en heeft een langere levensduur dankzij de geanodiseerde afwerking. Het frame werkt met Banner 510 materiaal. De montage van dit frame begint met het in elkaar zetten van het frame, gevolgd door het positioneren en vastzetten van het doek met behulp van de strips. Zo creëer je snel en netjes een strak eindresultaat.

Het Outdoor Textielframe

Dit frame biedt een onopvallende omlijsting, waardoor je boodschap direct in het oog springt. Met het klopprofiel en vast scharnierpunt span je het doek eenvoudig strak. Dit frame is geschikt voor grote doeken, met een maximale afmeting van 400 x 290 cm. Voor een outdoor textielframe is ProPES Outdoor materiaal ideaal, omdat het de kleurintensiteit van je prints naar een hoger niveau tilt.

Het Stoere Spandoekframe

Dit frame met een industriële uitstraling en robuuste constructie is beschikbaar in vierkante en rechthoekige vormen. De montage is simpel en met elastische spanners blijft het doek stevig, zelfs bij winderig weer. Kies uit materialen als Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Voor extra grote spandoekframes worden zijden langer dan 500 cm gekoppeld met een koppelmof.

Het Onzichtbare Blind Spandoekframe

Het blinde spandoekframe combineert de strakke look van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Het doek wordt strak rondom het frame gespannen en de aluminium buizen en spanners zijn slim weggewerkt. Bestel tot 600 cm in één geheel of koppel de framedelen bij grotere afmetingen met koppelstukken. Kies Banner 510 of ProPES Outdoor materiaal, waarbij ProPES Outdoor ideaal is voor kleurrijke prints, maar bij witte delen enige transparantie mogelijk is.

Met deze informatie ben je volledig op de hoogte van de verschillende outdoor frames. Hieronder hebben we alle specificaties nogmaals voor je op een rijtje gezet:

verschillende outdoor frames

Outdoor KlopframeHet Outdoor Klopframe: Strakke Bevestiging Zonder Gedoe

Als je op zoek bent naar een frame waarbij het bevestigen van het doek moeiteloos en strak verloopt, dan is het Outdoor Klopframe de perfecte keuze. Dit frame maakt gebruik van een ingenieuze stripmethode om het doek strak in het frame te spannen, zonder de noodzaak van ringen en spanners. De beschikbare strips zijn verkrijgbaar in wit, zilver en zwart, waardoor je altijd een match hebt met je ontwerp. Het aluminium outdoor klopframe is beschikbaar in zilver en zwart en biedt een verlengde levensduur dankzij de geanodiseerde afwerking. Dit frame is compatibel met Banner 510 materiaal, een duurzame en veelzijdige keuze.

De montage van dit klopframe begint met het eenvoudig in elkaar zetten van het frame. Vervolgens plaats je het doek en zet je het strak met behulp van de strips. Dit doe je zonder gedoe met ringen en spanners, wat resulteert in een naadloos en strak eindresultaat. Met deze efficiënte en nette bevestigingsmethode bereik je in no-time de gewenste uitstraling voor je boodschap. Het Outdoor Klopframe biedt een esthetisch aantrekkelijke en praktische oplossing voor het tonen van je reclame-uitingen.

 

Outdoor TextielframeHet Outdoor Textielframe: Naadloze Presentatie die de Aandacht Trekt

Ben je op zoek naar een frame dat de aandacht volledig op jouw boodschap richt? Het Outdoor Textielframe biedt een discrete omlijsting die je boodschap direct in het oog laat springen. Met het geavanceerde klopprofiel en een vast scharnierpunt kun je het doek moeiteloos en gelijkmatig op spanning brengen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor grote doeken, met een indrukwekkend maximumformaat van 400 x 290 cm.

Voor dit type frame is het ProPES Outdoor materiaal de perfecte match. Dit materiaal tilt de kleurintensiteit van je prints naar een hoger niveau, waardoor ze nog meer opvallen vergeleken met andere doeken. Het resultaat is een levendige en opvallende presentatie van jouw boodschap, die zelfs vanaf een afstand de aandacht trekt.

Het Outdoor Textielframe combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor je een naadloze presentatie creëert die de essentie van je boodschap naar voren brengt. Met het gemak van het klopprofiel en de mogelijkheid om grote afmetingen te benutten, is dit frame een krachtige keuze om je buitenreclame naar een hoger niveau te tillen.

 

Het Robuuste Spandoekframe: Industriële Kracht en Eenvoudige Montage

Voor wie een krachtige en stoere uitstraling zoekt, is er het Spandoekframe. Dit frame straalt industriële kracht uit dankzij zijn stevige constructie en is verkrijgbaar in zowel vierkante als rechthoekige vormen. De montage van dit frame is eenvoudig en effectief, terwijl het doek zelfs bij winderig weer stevig op zijn plek blijft dankzij de elastische spanners.

Voor jouw specifieke behoeften kun je kiezen uit verschillende materialen, waaronder Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Deze veelzijdige keuze aan materialen stelt je in staat om de perfecte balans te vinden tussen duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit, afhankelijk van je buitenreclamevereisten.

Wanneer je te maken hebt met extra grote frames, biedt het Spandoekframe een oplossing door zijden langer dan 500 cm te koppelen met behulp van een koppelmof. Dit zorgt voor een naadloze uitstraling en stabiliteit, zelfs bij omvangrijke projecten. Met het Stoere Spandoekframe heb je de mogelijkheid om jouw boodschap op grootse wijze te presenteren, zonder concessies te doen aan kracht of eenvoud.

 

Blind SpandoekframeHet Onopvallende Blind Spandoekframe: Elegantie Ontmoet Veelzijdigheid

Voor een verfijnde uitstraling die hand in hand gaat met veelzijdigheid, biedt het Onzichtbare Blind Spandoekframe de perfecte oplossing. Dit frame combineert de strakke esthetiek van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Het doek wordt naadloos en strak rondom het frame gespannen, terwijl de aluminium buizen en spanners slim zijn weggewerkt voor een minimalistisch effect.

Met dit frame kun je tot een lengte van 600 cm in één geheel bestellen, of bij grotere afmetingen de framedelen koppelen met behulp van koppelstukken. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je jouw boodschap op elk gewenst formaat kunt presenteren, terwijl de visuele integriteit behouden blijft.

Bij het kiezen van het materiaal heb je de optie tussen Banner 510 en ProPES Outdoor. ProPES Outdoor is met name geschikt voor levendige en kleurrijke prints, hoewel bij witte delen enige transparantie mogelijk is. Dit geeft je ontwerp een unieke uitstraling die subtiel en effectief is.

Met het Onzichtbare Blind Spandoekframe bereik je een ongeëvenaarde balans tussen elegantie en functionaliteit, waardoor je reclame-uitingen een verfijnde en tijdloze presentatie krijgen.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday