fbpx

voorwaarden

Over Company7, voorwaarden, policy en meer

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen

Contactgegevens
Company7 de Reclamemakers
Op de Fetze 13
9101 LE Dokkum
Tel: 088 770 6 770
Mail: info@company7.nl of stuur een tweet naar @com7 

Overige gegevens
KVK: 01088040 
BTW: NL1060.27.384.B.01 
Bank: 302016139 
IBAN: NL33 RABO 0302 0161 39 
BIC: RABONL2

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand. Graag de teksten omzetten naar lijncontouren. Wij kunnen geen vlaggen printen/drukken met een lage resolutie JPG, GIF of een BMP bestand. Meer informatie over het aanleveren van bestanden, klik hier!

Een .JPG opslaan als .PDF? Niet doen!
Wanneer wij een .JPG ontvangen en aangeven dat dit bestand omgezet dient te worden naar een .PDF dan denken veel klanten dat het probleem opgelost is door 'even het .JPG logo op te slaan als .PDF'. Dit is echter niet de juiste oplossing, aangezien het dan een .PDF zal worden met een ingesloten .JPG afbeelding. Deze afbeelding blijft echter een pixelplaatje en wordt daarmee dus geen lijnbestand.

Ik wil een foto op een doek/spandoek/bord laten printen maar heb geen goed bestand, en nu?
Je kunt ook foto's/beeldmateriaal (van hoge kwaliteit) kopen, via DepositPhotos  - dus op 150 dpi of nog mooier, op 300dpi. Deze foto's kunnen wij haarscherp printen op elke gewenst materiaal zoals vlaggendoek, spandoek of bv. dibond of forex! 

Levertijden
De gemiddelde levertijd is 1 tot 5 werkdagen, 
Bestel wel altijd voor 12:00 om de deadline te halen! (Dus maandag voor 12:00 uur bestellen is de vrijdags erop levering!

Verzendkosten
 Deze worden zichtbaar als het product in je winkelwagen staat

Proefdruk?
Wij sturen een overzicht van het aangeleverde bestand, wat jij ons mailt wordt dus geprint,
Wij sturen geen proefdrukken bij spoed bestellingen, ook hier geldt, wat je ons stuurt printen we!

Let op: Op maat geproduceerde producten kunnen niet retour
Wanneer producten op maat worden geproduceerd, zoals bijvoorbeeld spandoekframes, textielframes en makelaarsborden, is het niet mogelijk om deze te retourneren. Dit komt doordat ze speciaal op maat zijn gemaakt of op maat zijn gemaakt en geprint. In beide gevallen kunnen we de materialen niet terugnemen omdat ze op maat zijn geproduceerd. Aangezien elke klant bij ons iets op maat koopt en deze materialen speciaal voor elke klant worden ingekocht, is er geen retourbeleid met onze leveranciers. Daarom willen we je erop wijzen dat als je iets op maat bestelt, met of zonder print, je je bewust moet zijn van het feit dat deze niet retourneerbaar zijn en dat je het product dus houdt.

Werkt er iets niet goed?
Wil je ons dit melden? Dan is er misschien een storing en kunnen we dit zsm verhelpen, bij voorbaat dank! 

Privacy Police
Je persoonsgegevens zijn beschermd en worden niet overgedragen aan derden, anderen. 

Ik heb een klacht!
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht heeft over de dienstverlening zoals je die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wil je de klacht mailen naar info@company7.nl met onderwerp factuurnummer, als het kan, graag met een foto erbij van je bestelling

Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 3 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. 

Betaalmogelijkheden
Creditcard, Ideal, bankoverschrijving, paypal en achteraf betaling: Niet elk bedrijf, consument is in de gelegenheid om vooraf of in de webshop al de betaling te verrichten, dit kan ook achteraf via een factuur.

Retourneren en terugbetaling
Een bestelling die niet goed is wordt uiteraard hersteld binnen 5 werkdagen.

Niet goed is
- Beschadigd
- Niet compleet
- Vertraagd
- Print is niet scherp,, heeft strepen

Als de klacht onze fout is dan wordt het product uiteraard kosteloos hersteld, wij hoeven het foutieve product niet retour we zijn alleen duidelijke foto's nodig van het geleverde, 

Hoe kan ik betalen in deze online winkel?
Betalingen kunnen op factuur dmv overschrijving, Paypal, creditcard of via IDEAL. 

Wat voor soort doek wordt voor vlaggen/beachflags gebruikt?
Glanspolyester, dit wordt voor elke vlag gebruikt, 115gr/m2. Beide worden full color bedrukt en hebben een doordruk van 90/95% (achterkant van de vlag is dus in spiegelbeeld)

Levensduur vlaggen en banieren;

De levensduur van vlaggen is afhankelijk van een aantal factoren. Belangrijke factoren zijn:

  • Bevestiging: Bij buitengebruik is de bevestiging in een officiële vlaggenmast de beste manier om een vlag te monteren.
  • Omgeving: Aan de kust, waar meer wind is, zal een vlag minder lang meegaan dan in een bosrijke omgeving.
  • Weersomstandigheden: Ons advies is om een vlag bij windkracht 6 of hoger binnen te halen. Anders waait deze kapot.
  • Materiaal: Een vlag van Lochfilet 100gr./m2 heeft een langere levensduur dan Flag 110gr./m2. Bij het eerste materiaal (Lochfilet) worden de kleuren echter sneller vaal dan bij Flag.

Een vlag heeft een levensduur van 3 tot 4 maanden mits rekening wordt gehouden met bovenstaande punten. Na deze periode vertonen vlaggen slijtage en worden kleuren flets. Let wel: Vlaggen en banieren komen nooit ongeschonden uit een storm! 

Wat is het verschil in materiaal als het om spandoeken gaat?
- Meest gebruikt: banner510, ook wel "frontlit"; is een zeildoek voor enkelzijdige bedrukking
- Gaatjesdoek/Meshdoek, laat 10/15% wind door, wordt veel gebruikt voor steigerdoeken
- Vlaggendoek, zelfde materiaal als vlaggen maar nu voor spandoeken
- Banner 800 gr/m2, dikker kwaliteit banner materiaal voor dubbelzijdige prints (block out)

Beachflags; bij een beachflag van 65x315cm; is dit de maat van de vlag of van het geheel?
Maat is van de vlag, pole/stok is nog een 40cm langer. 

Is het mogelijk om vlaggen dubbelzijdig te printen?
Nee, dit is niet mogelijk. De vlag heeft wel een doordruk van 90/95%, dus de achterkant van vlaggen is in spiegelbeeld.

Makelaarsborden/v-borden: hoe dik is het materiaal?
Is 4mm dik, voorzien van snijlijnen, de borden worden dus ingesneden zodat je ze beter kunt vouwen.

Droogloopmatten

  • Tolerantie afmeting is ongeveer: +/- 3%
  • De maat van de mat is incl rubberen rand, als je zonder rand besteld is de mat iets kleiner dan de maat die je opgeeft

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand. Graag de teksten omzetten naar lijncontouren. Wij kunnen geen vlaggen printen/drukken met een JPG, GIF of een BMP bestand. Meer informatie over het aanleveren van bestanden, klik hier!

Uploaden van een het bestand bij een bestelling
U kunt tot max. 1000 mb uploaden bij uw bestelling! 

Uploaden van een het bestand bij een bestelling
U kunt tot max. 100mb uploaden bij uw bestelling!  U kunt ook het bestand uploaden na de volledige bestelling, een vermelding van het order nummer is wel handig voor een vlotte afhandeling;
https://company7.wetransfer.com/

Garantie
Uiteraard worden artikelen opnieuw geprint als deze verkeerd zijn, worden producten vervangen als ze niet goed zijn. Wij geven service maar wel met een redelijk aanvaardbare termijn; Lees hier verder over ons garantie beleid

Waar zijn jullie gevestigd?
Wij komen uit Dokkum, wij zijn niet hetzelfde bedrijf als de Dokkumer Vlaggen Centrale maar leveren wel dezelfde producten: vlaggen, reclamevlaggen, spandoeken en banieren etc

Wat is de maximale breedte spandoeken die jullie kunnen printen?
5 meter! Breder kan uiteraard wel maar dan worden delen tegen elkaar gezoomd/gestikt/gelast.

Meer informatie: Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand. Graag de teksten omzetten naar lijncontouren. Wij kunnen geen bestellingen printen/drukken met een JPG, GIF of een BMP bestand. U kunt het bestand aanleveren in verhouding van het artikel mits er 100 dpi overblijft, teksten als lijncontouren (vectorbestand)

Makelaarsborden: Hou rekening met de vouwlijnen aan de buitenkant van de borden, deze zijn beide 5cm breed. Bij een bord van 140x50cm wordt het bestand 130x50cm, of een percentage hiervan met minimaal 100dpi.

Garantie
Uiteraard worden artikelen opnieuw geprint als deze verkeerd zijn, worden producten vervangen als ze niet goed zijn. Wij geven service maar wel met een redelijk aanvaardbare termijn; Na bv. 2-3 maanden kunt u op reclamemateriaal zoals vlaggen, beachflags en makelaarsborden geen verhaal meer halen als deze "slijten";

- Vlaggen: deze dient u binnen te halen met windkracht 6 of meer, dit kunnen wij natuurlijk niet controleren en daardoor zal de ene vlag/banier het langer volhouden dan de andere.
- Beachflags; Omdat deze vaak op evenementen worden gebruikt heeft het materiaal nogal wat te verduren. Niet elke beachflag en de daarbij horende materialen worden altijd even netjes behandeld op beurzen en evenementen. Schade hieraan kunt u niet bij ons verhalen.
- Makelaarsborden: Als de ramen niet goed worden schoongemaakt dan kun de borden van de ramen afwaaien.

Wanneer wel garantie?
- Het kan een keer voorkomen dat de inkt niet goed op het materiaal gekomen is, hierdoor gaat de inkt op korte termijn "scheuren" (bv. makelaarsborden, in de vouwrand), dit is een productie fout die wij uiteraard "kosteloos" herstellen. 

Ander materiaal vlaggen
Vlaggen en banieren worden standaard geprint of gezeefdrukt op vlaggendoek = polyglans materiaal 115 gr.m2. Dit is bij iedere aanbieder eigenlijk hetzelfde materiaal. 

Zeefdruk banieren en vlaggen, extra kwaliteit materiaal
Bij Company7 is het mogelijk om een sterkere lees: zwaardere materiaal te gebruiken voor vlaggen & banieren wat de levensduur van de vlag bevorderd. Glanspolyester 125 grams ipv 115 grams, 130 grams extra glans polyester of nog zwaardere kwaliteit spunpolyester van 160 grams is ook te gebruiken voor uw vlag of banier.

Prijzen liggen een 10 tot 25% hoger dan het standaard materiaal; Spunpolyester is een 25% duurder dan de standaard polyglans van 115 gr.m2. Voor een offerte op maat graag even mailen naar info@company7.nl (vanaf 5 stuks vlaggen of banieren)

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday