fbpx

Automatische concepten

Folies: deze drie zijn herbruikbaar en super eenvoudig te plakken

In onze webshop vind je veel folies waar je meteen, makkelijk mee kunt plakken. Handig voor snelle reclame acties en als je verwijderbare stickers meerdere keren wil gebruiken. De folies plakken zelfs zo makkelijk, dat je dit prima zelf kan doen!

Folie met zuignapjes

YUPO Tako folie met zuignapjes is perfect voor promotionele stickers die je meerdere keren wilt gebruiken. De witte polypropyleen folie is geschikt voor vlakke ondergronden en heeft een B1-brandcertificaat.

Handig weetje: je hoeft de backing van deze folie niet perse te bewaren. Wil je de sticker opnieuw gebruiken en is de achterkant een beetje vies geworden? Dan hoef je deze alleen even af te nemen met een nat doekje. Daarna kun je het hergebruiken.

DOT folie, in en outdoor folie

(Easy) DOT folie is een zelfklevende monomeer folie, die verkrijgbaar is in een witte variant. Het heeft een B1-brandcertificaat en je kunt het op vlakke en licht gebogen ondergronden plakken. Dot folie is geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Dot folie dankt haar naam aan de speciale lijmlaag. De structuur van de lijm zorgt voor luchtkanaaltjes. Zo kun je de sticker plakken zonder luchtbellen: even met de hand aanwrijven is voldoende. Eventuele bubbels verdwijnen als sneeuw voor de zon via ruimte tussen de kanaaltjes in de lijm.

Statische folie 

Statisch hechtende folie blijft plakken dankzij de statische reactie die ontstaat als je de folie op ramen, spiegels en andere glazen ondergronden in combinatie met een beetje water gebruikt. De folie wordt gemaakt van een hoogwaardige (homopolymere) PVC plakfolie.

Tip: neemt de kleefkracht van de statisch hechtende folie na verloop van tijd af? Dit is te verhelpen door de plakzijde van de folie af te nemen met een doek nat gemaakt met koud water. Daarna kun je de folie opnieuw gebruiken.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday