fbpx

Een blind spandoekframe voor Dijkstra Zonwering

Blind spandoekframeEen blind spandoekframe voor Dijkstra Zonwering

Company7 de Reclamemakers heeft voor Dijkstra Zonwering in Dokkum een blind spandoekframe geleverd. Het frame is voorzien van een "mat" ProPes Outdoor doek. De spanners van het frame zijn achterop, blind gemonteerd. Dit zorgt voor een strak gespannen doek dat op het frame lijkt te zweven.

De voordelen van een blind spandoekframe:

  • Strakke uitstraling: Doordat de spanners aan de achterkant van het frame zitten, is er geen zichtbare bevestiging aan de voorkant. Dit zorgt voor een strakke en professionele uitstraling.
  • Eenvoudige montage: Het frame is eenvoudig te monteren, zelfs voor onervaren gebruikers.
  • Weerbestendig: Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Geschikt voor diverse toepassingen: Blind spandoekframes zijn geschikt voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten.

Dijkstra Zonwering is erg tevreden met het nieuwe blind spandoekframe. Het frame is een echte eyecatcher en draagt bij aan de professionele uitstraling van het bedrijf.

ProPes Outdoor is een hoogwaardig doekmateriaal dat geschikt is voor diverse toepassingen. Het materiaal is sterk, kleurvast en weerbestendig.

Company7 de Reclamemakers is een specialist in reclame en signing. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, productie en montage van reclame-uitingen.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday