fbpx

Beachflags

 

Beachflags

Wil je je bedrijf of evenement op een effectieve manier promoten? Bestel dan nu je beachflags bij ons! Wij bieden een breed scala aan beachflags in verschillende formaten en modellen, zodat je altijd de perfecte beachflag vindt voor elke behoefte.

Beachflags kun je inzetten tijdens beurzen, concerten, open dagen, markten of in winkels of bedrijfspanden. Ze zijn eenvoudig op te zetten, makkelijk te vervoeren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

Productvoordelen

  • 4 Vormen en 13 formaten
  • 3 Populaire materialen: Flag, Flag PET en Flag Longlife
  • Tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur
  • Brandvertragend materiaal met brandcertificering EN-13501 - Klasse B
  • Maak je beachflag compleet met een beachpole en standaard

Beachflags

Keuze uit meerdere vormen en formaten

De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heb je een breder oppervlakte voor je boodschap en met speciale vorm van de waveflag val je extra op. Je kunt ook kiezen voor de squareflag, een rechte beachflag met meer ruimte voor de print. Naast de verschillende vormen kun je ook het gewenste formaat zelf kiezen. In totaal heb je keuze uit 13 verschillende formaten.

Drie materialen voor een beachflag

Beachflags worden gemaakt van onze Flag materialen. Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Duurzaam materiaal:
Flag PET

Flag PET is een polyester doeksoort met een fijne structuur en lichtglanzende uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Flag en Flag PET hebben precies dezelfde kenmerken en uitstraling. Dus ga jij voor duurzaamheid? Kies dan Flag PET.

Het materiaal is weersbestendig en kan dus buiten ingezet worden zonder dat het meteen stuk waait.

Tunnel vs. elastische band

De gepersonaliseerde tunnel wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als de vlag. Het ontwerp loopt door waardoor het een mooi geheel wordt.

De elastische band is daarentegen te verkrijgen in het zwart of wit, het ontwerp loopt dus niet door. De elastische band maakt de beachflag een stuk steviger waardoor de levensduur wordt verlengd. De band is daarnaast voordeliger en duurzamer omdat het een stuk minder snijafval met zich meebrengt.

Een beachflag laten bedrukken? Wij hebben beachflags In 13 verschillende modellen en 4 vormen, en, we kunnen morgen al leveren, ook op zaterdag!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday