Past jullie grondpen, grondplug of voetplaat op onze beachflag?

diameter beachflagsPast jullie grondpen, grondplug of voetplaat op onze beachflag?

Dat is een vraag die we vaak horen en je kunt dit gemakkelijk zelf checken om de diameter op te meten van de stok/pole/hengel, hoe je het ook maar noemt, om de diameter dus even te meten.

De diameter van de rotator, dus het bovenste gedeelte van de grondpen, grondplug, voetplaat of welke andere accessoire dan ook voor een beachflags, die diameter is 1,2 cm.

Als je eigen pole dus veel dikker is dan die 1,2 cm dus groter dan 1,3 cm dan past het maar dat is niet wat je wil, de diameter moet gelijk zijn, of dus max 1,3 cm. 

Poles met een diameter meer dan 1,3 cm zijn dus niet geschikt voor onze beachflags accessoires, ja dat is inderdaad jammer 😉

Grondplug met rotatorMaar wat als onze beachflag niet bij jullie vandaan komt?

Dat is op zich geen probleem, het kan prima zo zijn dat je dezelfde beachflags hebt gekocht met dezelfde afmetingen en diameter zoals wij die verkopen, check anders onze "beachflags" pagina en controleer het simpel door een beachflag te configureren, de maten moeten dan overeen komen met 1 van de maten die je zelf elders hebt gekocht.

Onze mast, pole is toch groter qua diameter, heb je een alternatief?

Niet direct nee, onze accessoires zijn afgestemd qua formaat op onze eigen beachflags, dus dat betekend dat je naar je bestaande leverancier moet of...of je besteld een complete nieuwe set bij ons en je kunt weer "fris" voor de dag komen!

 Ik ben toch bang dat het niet gaat passen, kan het retour?

Liever niet natuurlijk en je kunt het simpel voorkomen door de binnenkant, onderaan de pole/stok, de diameter op te meten, deze moet max 1,3 cm zijn en dan past het, is het groter dan niet doen!

Jullie leveren met spoed, morgen?

Behalve zondags leveren kunnen we de gehele week, ook zaterdags leveren mits je maar voor 21:30 uur besteld, let wel, zaterdag leveringen zijn duurder, probeer dus te kiezen voor een door de weekse dag, dat is goedkoper.

Ik heb de beachflags bij iemand anders besteld, maakt dat wat uit?

Nee, zeker niet, als ze maar dezelfde afmetingen hebben en als de pole aan de onderkant maar dezelfde diameter heeft (1,2 cm)

Onderaan deze pagina vind je nog een opsomming van de beachflag accessoires die wij verkopen

Heb je nog vragen, twijfel je nog in de keuze die je wil gaan maken? Je kunt me bellen op 0519-222600 of mailen naar info@company7.nl , ik hoor graag van je! En als je al wel een keuze hebt gemaakt dan kun je het gewoon online bestellen. Hoor het graag!

Gerbrand Nicolai
Reclame Expert Company7

Beachflags accessoires

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday