Akoestische panelen bij Vleesbedrijf Weidenaar in Dokkum

Vleesbedrijf Weidenaar kreeg dit jaar een metamorfose zowel in nieuwbouw als in verbouw van het bedrijfspand in Dokkum, het resultaat is bijzonder mooi maar..

"Het is een prachtig pand geworden alleen die galm, die echo, die harde klanken"

Een vergadering, overleg in de kantine was niet te doen en daarom zocht Lieuwe Weidenaar naar een oplossing. Een oplossing die niet alleen werkt maar die ook mooi is, iets toevoegt.

Lieuwe heeft gekozen voor 7 akoestische panelen met een formaat van 160x230cm, maximaal formaat en dus ook maximaal resultaat. De kantine is groter dan 100m2 maar "er is weer rust in de tent" en dus project geslaagd!

Opmaak, foto's en uiteraard de akoestische panelen komen bij Company7 vandaan, 5 werkdagen en dan worden de panelen kant en klaar bezorgd, ophangen moet je dan nog wel zelf doen..

Wil je ook rust, geen galm meer, geen echo, harde klanken in je ruimtes? Neem dan contact op en ik doe je een voorstel op maat!

Bekijk op YouTube: We zijn vandaag in Dokkum bij vleesbedrijf Weidenaar, te gast bij Lieuwe Weidenaar die Akoestische panelen heeft besteld voor zijn kantine en vergaderruimte,

"eindelijk is er weer rust in de tent!" aldus Lieuwe Weidenaar .

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday