fbpx

Voor de Spaarne College in Haarlem is geleverd en gemonteerd een “giga” Ledframe van 10 meter breed en 2,5 meter hoog.

Ledframe van 10 meter breed 250cm hoog - Haarlem - Spaarne College

 

Voor de Spaarne College in Haarlem is geleverd en gemonteerd een "giga" Ledframe van 10 meter breed en 2,5 meter hoog.

LED-frames zijn tegenwoordig een populaire keuze voor veel bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een opvallende manier om hun merk of boodschap te promoten. Dit innovatieve verlichtingssysteem bestaat uit een peesdoek dat in een frame wordt gespannen en vervolgens verlicht wordt met LED-lampen. Hieronder bespreken we de voor- en nadelen van een LED-frame.

LedframeVoordelen van een LED-frame

  1. Intense, egale lichtverspreiding: Een van de grootste voordelen van een LED-frame is de intense, egale lichtverspreiding. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding of boodschap op het doek haarscherp wordt weergegeven en dat de print opvalt in elke ruimte. Dit maakt LED-frames ideaal voor gebruik op beurzen, in winkels en in showrooms.
  2. Milieuvriendelijk: LED-lampen zijn een van de meest milieuvriendelijke opties voor verlichting. Ze hebben een laag energieverbruik en gaan veel langer mee dan traditionele lampen. Dit betekent dat LED-frames minder energie verbruiken en minder vaak vervangen hoeven te worden, wat zorgt voor kostenbesparingen op de lange termijn.
  3. Veelzijdigheid: LED-frames zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het promoten van een merk, het delen van informatie of het weergeven van kunstwerken, LED-frames zijn een opvallende en effectieve manier om de aandacht te trekken.

Nadelen van een LED-frame

  1. Kosten: Een van de belangrijkste nadelen van LED-frames is dat ze duurder kunnen zijn dan traditionele verlichtingssystemen. Dit komt omdat LED-lampen duurder zijn dan traditionele lampen en omdat het frame ook speciaal moet worden gemaakt om het doek te kunnen dragen. Dit betekent dat LED-frames misschien niet voor elk budget geschikt zijn.
  2. Installatie: De installatie van een LED-frame kan complex zijn en vereist mogelijk gespecialiseerde kennis. Dit betekent dat het belangrijk is om een ervaren professional in te huren om de installatie uit te voeren om ervoor te zorgen dat het frame veilig en goed functioneert.

Conclusie

LED-frames zijn een opvallende en effectieve manier om uw merk of boodschap te promoten en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Hoewel ze duurder kunnen zijn dan traditionele verlichtingssystemen en installatie mogelijk gespecialiseerde kennis vereist, bieden LED-frames voordelen zoals intense, egale lichtverspreiding en milieuvriendelijkheid. Overweeg of een LED-frame geschikt is voor uw bedrijf en budget voordat u investeert in deze innovatieve verlichtingsoptie.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday