Drukkerij Dokkum

Company7 is de online drukkerij van Dokkum

 

 

Company7:  Kleurrijk drukwerk vanuit Dokkum!

Samen brengen we Dokkum in kleur!

Vanuit onze vestiging in Dokkum bedienen we meer dan 12.000 tevreden klanten door heel Nederland en België. Bestellen van drukwerk verloopt eenvoudig via onze webshop met meer dan een 1200 productmogelijkheden. We zijn met recht de meest complete drukkerij in Dokkum en omstreken, we hebben zelfs bierpapier in ons assortiment! Company7 beschikt over meerdere afhaal locaties door heel Nederland waarbij iedere locatie lokaal gevestigd is. Al bijna 20 jaar zijn we gevestigd in Dokkum waar we online prijzen combineren met service die net zo dichtbij is als de buren!

vlaggen dokkum

Reclamebord in frame

Kom je er niet uit?

Laten we samen brainstormen!

Wil je dat we bij je langskomen om je drukwerk te bespreken of andersom? Ook dat is geen probleem. Maak een afspraak met Gerbrand in Dokkum. In goed overleg creëren we altijd de beste oplossing voor jou. Zo doen we niet alleen het drukken van jouw drukwerk, maar kunnen we ook complete offline marketing campagnes voor je inrichten zodat deze vorm van communicatie voor jou het gewenste resultaat behaalt.

Uiteraard ben je altijd welkom bij Company7. Loop je vast, heb je vragen of twijfel je over een bestand? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Voor al je vragen, opmerkingen of offerte aanvragen kun je me bellen 0519-201575) of  mailen via info@company7.nl of via WhatsApp (click)
  • ADRES: Hogedijken 2a, 9101WV Dokkum, Friesland
  • TEL: 0519-201575
  • EMAIL: info@company7.nl

De Company7 werkwijze

Goedkoop drukwerk in Dokkum:

Copyshops in Dokkum hebben door hun locatie in de stad het voordeel snel te kunnen leveren. Maar het is niet meer van deze tijd om te denken dat wij als drukkerij in Dokkum dit niet zouden kunnen. Integendeel! We leveren wanneer nodig vandaag nog je drukwerk in Dokkum. Doormiddel van eigen vervoerders kunnen we het pakketje tot aan je voordeur leveren. Maar ook de gebieden rondom Dokkum behoren tot de mogelijkheden. Het voordeel is dat wij door ons online karakter veel voordelige prijzen kunnen hanteren ten opzichte van onze concurrenten in Dokkum.

Persoonlijke begeleiding op maat:

Weet je niet zeker wat je wilt bestellen en heb je daarbij advies nodig? Geen probleem. Telefonisch helpen we je graag en geven we jou het beste advies zodat jij jouw drukwerk makkelijk online kan bestellen. En daar betaal je niets extra voor. Goedkoop drukwerk bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil je langskomen op ons kantoor in Dokkum om je project samen te bespreken? Maak dan een afspraak met een van onze reclame expert Gerbrand. Wij begeleiden je door het gehele proces en geven je advies op maat.

De goedkoopste drukkerij van Dokkum:

Heb je drukwerk nodig in Dokkum? Zoek dan niet verder. Al jarenlang zijn we dé drukkerij van Dokkum. We leveren drukwerk in Dokkum en de rest van Nederland. En daarvoor hoef je de deur niet uit. Ons kantoor bevindt zich in Dokkum. Vanaf hier sturen we diverse productiecentra in Nederland aan. Onze drukwerk winkel vind je daarom online. Je selecteert eenvoudig de producten die je wilt bestellen en binnen een week bezorgen we dit bij je thuis. Het voordeel van online bestellen vind jij terug in de prijs voor je drukwerk. Daarom zijn wij de goedkoopste drukkerij van Dokkum.

Drukwerk voor (sport)verenigingen in Dokkum:

We geloven sterk in lokale betrokkenheid. Ondanks dat we een landelijke uitstraling hebben en klanten door heel Nederland voorzien van drukwerk. Willen we ook laten zien waar we met onze drukkerij gevestigd zijn in Dokkum. We geloven in sportiviteit, groepsactiviteiten en saamhorigheid. Daarbij heeft de jeugd de toekomst. Daarom bieden we sportverenigingen in Dokkum de mogelijkheid om tegen speciale tarieven hun drukwerk en signing bij Company7 te bestellen. Zo zijn we bijvoorbeeld sponsor van voetbalvereniging BeQuick Dokkum.

Het bedrukken van textiel zoals bijvoorbeeld voetbalborden en droogloopmaten met logo hoort ook tot de mogelijkheid. Wanneer Company7.nl kan sponsoren door het plaatsen van een logo doen we dit graag. Vraag Gerbrand naar de mogelijkheden. Als drukkerij in Dokkum willen we ook jouw sportieve partner worden!

Voetbalborden

Het beste drukwerk 

Voor je bedrijf wil je natuurlijk het beste drukwerk. Company7.nl levert voor vele bedrijven in Dokkum het zakelijk drukwerk. Van visitekaartjes tot briefpapier en van enveloppen tot presentatiemappen.

Is je bedrijf niet gevestigd in Dokkum maar ben je toch op zoek naar een drukkerij die jouw zakelijke drukwerk kan verzorgen? Dat is geen probleem! Company7.nl levert in heel Nederland drukwerk dus ook bij jou!

Val op tijdens beurzen en congressen 

Maak een onvergetelijke indruk op beurzen en congressen met Company7, uw specialist in presentatiedrukwerk.

Of je nu een beursstand wilt opbouwen, een presentatie wilt geven of je merk wilt promoten, Company7 heeft alles wat je nodig bent om jezelf en je bedrijf professioneel te presenteren. Vanuit onze locatie in Dokkum leveren we hoogwaardig presentatiedrukwerk door heel Nederland.

Laat je promotie knallen met Company7!

Op zoek naar een professionele drukkerij voor al je promotionele drukwerk in Dokkum en omgeving?

Zoek niet verder! Company7 is dé specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van alle soorten promotioneel drukwerk. Van flyers en posters tot stickers en banners, we hebben alles in huis om jouw campagne tot een succes te maken.

Vlaggen kopen

Buitenreclame in Dokkum met Company7

Maak je campagne zichtbaar in Dokkum met opvallende buitenreclame van Company7!

Waarom kiezen voor Company7:

  • Breed aanbod: We leveren alle formaten en materialen, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw campagne.
  • Hoge kwaliteit: We werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde druktechnieken voor een optimaal resultaat.
  • Scherpe prijzen: We bieden scherpe tarieven en transparante offertes, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Klantgericht: We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw campagne en nemen al je wensen in overweging.
  • Snelle levering: We leveren jouw bestelling snel en vakkundig, zodat je campagne zo spoedig mogelijk zichtbaar is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Ben je benieuwd wat Company7 voor jouw buitenreclame in Dokkum kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gerbrand staat voor je klaar om je te informeren en te adviseren over de beste mogelijkheden voor jouw campagne.

Samen fleuren we Dokkum op met pakkende buitenreclame!

Zullen we eens afspreken, bellen, mailen?

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday